PUBLICITAT

Kazan

Nàdia Tudó i Pol Arias, els primers a competir a Kazan

Seran en els 200m i 800m lliures, respectivament, i Mònica Ramírez ho farà demà en els 50m esquena

Per EL PERIÒDIC

Pol Arias, davant un cartell dels Mundials de Kazan, a la ciutat russa.
Pol Arias, davant un cartell dels Mundials de Kazan, a la ciutat russa. | FACEBOOK
Des del passat 24 de juliol s’estan disputant a Kazan els Campionats del Món de natació, i el diumenge es van iniciar les activitats de curses. Fins ara les grans protagonistes havien estat les competicions de salts i de sincronitzada, però avui ja entren en acció els primers andorrans a la ciutat russa. 
 
Nàdia Tudó serà la primera en les mànegues de la prova dels 200 metres lliures, les quals es disputaran a partir de les 8.45h del matí. L’andorrana és a la segona de les set mànegues que hi ha en la prova, amb la sisena marca més baixa de totes les participants, de 2.11,90 minuts. Les semifinals es disputaran a les 18.44h de la tarda, tot i que el principal objectiu és millorar la marca. Pol Arias també nedarà durant el matí d’avui en la cursa de 800m lliures. L’andorrà serà en la primera mànega de les cinc que es disputaran i intentarà batre la seva marca de 8.28,17 minuts. 
 
Mònica Ramírez començarà la competició demà en la prova dels 50m esquena, nedant en la segona mànega de les sis que es faran i el seu temps a batre és de 31.01 segons. Els tres andorrans disputaran dues proves cadascun fins diumenge, últim dia de competició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT