PUBLICITAT

Vetllada musical al refugi del Comapedrosa

Dissabte s’estrena el ComARTpedrosa amb obres locals

El refugi guardat del Comapedrosa, on tindrà lloc la vetllada musical el proper dissabte.
El refugi guardat del Comapedrosa, on tindrà lloc la vetllada musical el proper dissabte. | Àlex Lara
El Comú de la Massana engega una novedosa i original proposta cultural. El proper 8 d’agost, de les 18 a les 22 hores el refugi guardat del Comapedrosa acollirà el ComARTpedrosa, una vetllada musical de la que podran gaudir tant els esportistes i excursionistes estrangers com aquells qui vulguinapropar-se expressament a escoltar les actuacions dels artistes Eric Rossell, Pol Escalé, Patxi Gómez i Lluís Casahuga.
 
Segons informa l’òrgan comunal massanenc mitjançant una nota de premsa, es realitzaran dos concerts en viu. El primer tindrà lloc durant la tarda. Es tracta d’un duo de guitarres que oferiran versions de música popular originària del segle XX. Segonament, i després del sopar, es farà un concert també de guitarra, en aquesta ocasió clàssica, acompanyada de projeccions audiovisuals. També es tocaran obres del segle XX però, a més, s’estrenarà al Principat l’obra Obsessió & Gan Obsessió, per a guitarra i electroacústica. 
 
Tot just abans de dormir, està previst que es projectin una sèrie de documents audiovisuals relacionats amb la natura. Entre altres, es podrà veure Naturae Polis, una obra d’Eric Rossell i Lluís Casahuga. Es tracta de l’obra guanyadora al darrer destival UllNu en la categoria VideoArt. Rossell tornarà a ser present amb Duality. Per últim, els espectadors podran visionar Not Himself Only, una creació de l’andorrà Pol Escalé. Aquestes són només algunes de les opcions de què es podrà gaudir.
 
La finalitat d’aquest esdeveniment és, segons el Comú, realitzar un acte artístic en un lloc poc habitual com és un refugi d’alta muntanya i, en aquest cas, en un paratge tan simbòlic per al Principat com és el pic del Comapedrosa, que dóna nom a l’innovador esdeveniment artístic.
 
«Amb aquesta proposta musical comença el ComARTpedrosa. Farem una prova a veure com funciona i si té una bona resposta programarem més activitats al refugi, per donar un plus als nostres visitants», explica la guarda del refugi, Margaret Baró. Recordem que el passat mes d’octubre ja hi va haver una experiència musical amb l’actuació de Love it, en motiu de la inauguració de l’escultura al cim del Comapedrosa i que va tenir una gran acceptació.
 
Els concerts són gratuïts i per a tots els públics, però cal reservar abans del proper dijous, 6 d’agost, al telèfon 327 955 per tal de poder assistir al sopar que es farà entremig, així com per quedar-se a dormir. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT