PUBLICITAT

Andorra la Vella

Daniel Cros presenta les seves noves cançons a la Fada Ignorant

L’autor barceloní actuarà a Andorra el proper dijous, abans d’iniciar nova gira

Per El Periòdic

Daniel Cros, cantautor barceloní que dissabte actuarà a la ‘Fi’.
Daniel Cros, cantautor barceloní que dissabte actuarà a la ‘Fi’. | El Periòdic
Daniel Cros torna a Andorra. En aquesta ocasió, es pujarà a l’acollidar escenari del café-teatre la Fada Ignorant, ubicat a la capital, per presentar les noves cançons que conformen el seu darrer disc.

El proper 6 d’agost, i abans d’emprendre una nova gira per Llatinoamèrica, l’autor farà una aturada pel Principat per avançar el repertori que s’editarà el mes d’octubre vinent.
 
Les composicions han estat fetes en col·laboració amb diversos homòlegs americans. Així, tocarà «No más canciones tristes», que ha fet juntament amb Medellín Alejo García; «Suéltame pasado» tocada amb l’argentí Pablo Grinjot, «Jamás me curaré», amb la cantant de Mèxic Zaira Franco; i, entre altres, cantarà també « Meus olhos», melodia creada en col·laboració amb Sylvia Patricia, de Salvador de Bahia.
 
A diferència de CD’s anteriors, concebuts des del piano, el nou disc està construït al voltant de la guitarra acústica i combina una sonoritat llatinoamericana amb aires propers al folk-rock. Dissabte vinent, però, estarà acompanyat per la guitarra i el piano. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT