PUBLICITAT

Kazan

Pol Arias millora el rècord nacional dels 800m lliures per 6 mil·lèsimes

Nàdia Tudó no pot superar la seva marca en els 200m, però es situa en la 57a posició de 64 nedadores

Per El Periòdic

Pol Arias, a Kazan.
Pol Arias, a Kazan. | FACEBOOK
Nàdia Tudó i Pol Arias van ser els primers andorrans en llançar-se a la piscina als Mundials de natació de Kazan ahir al matí en les rondes prèvies. 
Primer ho va fer Tudó en la prova dels 200m lliures i va ser la vuitena classificada de la segona mànega, amb un temps de 2.12,21 minuts, el qual no la va permetre fer la seva marca personal, que és de 2.11,90. La jove nord-americana de 18 anys, Katie Ledecky, gran protagonista dels Mundials fins ara per haver pulveritzat diversos rècords del món a la seva edat, va marcar el millor temps en les mànegues classificatòries amb un 1.55,82, 16 segons més ràpida que l’andorrana. Malgrat no haver assolit el millor temps, Tudó es va situar en la 57a posició entre les 64 nedadores que van fer aquesta prova al matí. 
 
Per altra banda, Pol Arias va llençar-se uns minuts més tard a les piscines de Kazan i va millorar el seu rècord i el nacional en els 800m lliures per tan sols sis mil·lèssimes. Arias va nedar en 8.28,11, mentre que l’anterior marca estava situat en 8.28,17, el qual va fer a Nimes el passat mes de març. Malgrat tot, Arias va quedar l’últim entre els 41 participants que van realitzar la prova. 
 
Els dos nedadors andorrans descansaran fins dissabte, jornada en la qual hauran de disputar les proves de 50m lliures, en el cas de Tudó, i 1.500m lliures, en el d’Arias. Entre avui i demà serà Mònica Ramírez qui prendrà el protagonisme en clau andorrana als Mundials de Kazan. A partir de les 8.30h del matí, la nedadora andorrana farà la prova dels 50m esquena, de la qual posseeix el rècord nacional de 30,66 segons que va realitzar als Mundials de Xangai el juliol del 2011. Malgrat tot, la seva millor marca de l’any i amb la qual ha assolit la seva classificació als Campionats del Món és de 31,01 segons. Amb aquestes dues marques al cap, Ramírez intentarà assolir un bon resultat a Kazan.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT