PUBLICITAT

Andorra la Vella

El portuguès Milo Nunes dirigirà el filial del MoraBanc

«Jo sóc el pont entre la base i el primer equip», afirma

Per El Periòdic

Nunes, ahir amb la bandera del BC MoraBanc Andorra a la seu del club.
Nunes, ahir amb la bandera del BC MoraBanc Andorra a la seu del club. | BCA
Milo Nunes i el BC MoraBanc Andorra han arribat a un acord per a que el portuguès sigui l’entrenador del Sènior B a la Lliga EBA la temporada 2015-2016, en substitució de Carles de Bofarull.
 
El preparador portuguès, de només 32 anys, s’aventura en un nou repte com a primer tècnic procedent del Peñas Huesca, on estava d’ajudant, després de formar-se a equips ACB com el Joventut o l’Unicaja de Màlaga.
 
«Jo hauré de ser el mirall entre la base i el primer equip. Aquest ha de ser el meu rol», va indicar el nou tècnic abans d’avançar quins seran els seus dos primers moviments al club: «Primer vull parlar amb la gent d’aquí jugadors per saber els aspectes positius i negatius dels jugadors. Després també vull reunir-me amb Peñarroya perquè haig de ser un pont i ell m’ha de guiar. Cadascú tindrà els seus detalls però hem de compaginar-ho tot».
 
Sobre la seva arribada, va assenyalar que aquí tindrà un repte nou: «He arribat a un lloc en el qual hi ha marge de progressió per a mi com a entrenador i sobretot, perquè els jugadors puguin arribar el més alt possible».
 
JAWAI DIU NO AL BRINDISI ITALIÀ

Respecte al primer equip, continua enlaire el futur de Shaun Green, qui s’entén que no continuarà en confirmar-se la renovació de Bogdanovic i de Nathan Jawai, qui no es descarta que continui i que ahir, segons alguns mitjans italians, va rebutjar una oferta del Brindisi italià. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT