PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Derbi colomenc en la primera jornada de la temporada 2015-16

La Lliga comença el 27 de setembre i el 14 de febrer es juga l’últim duel de fase regular

Per ALBERT CANES

Jordi Rubio fa una entrada a Andreu Ramos, en un derbi colomenc.
Jordi Rubio fa una entrada a Andreu Ramos, en un derbi colomenc. | TONY LARA
La Federació Andorrana de Fubtol (FAF) va dur a terme ahir a la tarda el sorteig del calendari per a la temporada 2015-16 de la Primera Divisió Nacional. La Lliga començarà el 27 de setembre i la fase regular acabarà el 14 de febrer, un cop s’hagin disputat les dues voltes entre els vuit equips que conformen la competició, amb el Penya Encarnada com a principal novetat d’aquest any després del seu ascens la temporada passada.
 
L’aturada d’hivern es realitzarà entre el 13 de desembre i el 31 de gener, dies en els quals es jugaran l’onzena i dotzena jornada de Lliga. La setmana després d’acabar la fase regular, s’iniciaran els vuitens de final de la Copa Constitució i a mitjans de març s’iniciaran els play-offs pel títol i pel descens. 
 
En la primera jornada de la Lliga es veurà el primer derbi colomenc de la temporada entre l’FC Don Denis Santa Coloma, actual campió i defensor del títol, i la UE Santa Coloma. En els altres partits de la primera jornada, que van sortir arran del sorteig, es veuran les cares el Restaurant Tic Tapa Sant Julià i l’FC Ordino, la UE Engordany i l’FC Lusitans i el Penya Encarnada s’estrenarà a Primera contra l’FC Encamp.
PUBLICITAT
PUBLICITAT