PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra Telecom acull 17 estudiants en pràctiques

Es tracta de joves d’entre 19 i 23 anys que busquen formació

Per EL PERIÒDIC

Els estudiants en pràctiques, ahir a la seu d’Andorra Telecom.
Els estudiants en pràctiques, ahir a la seu d’Andorra Telecom. | M. T. / ANA
Andorra Telecom va presentar ahir els 17 nous estudiants en pràctiques que faran una estada durant tot el mes d’agost. Es tracta de joves andorrans d’entre 19 i 23 anys, que cursen majoritàriament carreres d’enginyeria o d’informàtica i que desitgen descobrir el món laboral. 
 
La responsable de Comunicació, Premsa i Imatge Corporativa d’Andorra Telecom, Inés Martí, va valorar aquest programa de pràctiques ja que va afirmar que des del 2012 sis antics becaris s’han incorporat a la plantilla. A més, va assegurar que Andorra Telecom vol ser un referent a l’hora d’impulsar el jovent del país al mercat laboral.
 
Martí va valorar els contactes privilegiats mantinguts amb la Universitat d’Andorra que tenen com a objectiu facilitar la connexió entre els estudiants i el món de l’empresa al Principat. Martí es va mostrar molt satisfeta per l’aportació dels joves becaris apuntant que «molts d’ells repeteixen l’experiència.» 
Aquest és el cas de l’Álvaro, estudiant d’informàtica, que participa per segon any consecutiu i qualifica l’experiència de «gratificant» i afegeix que aquestes pràctiques l’han fet créixer com a persona. Apunta també que aquesta estada li pot obrir portes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT