PUBLICITAT

Encamp

Víctor Tomàs: «Cada any dic que detesto Encamp perquè fem sessions dures... i necessàries»

El Barça renova amb el Comú d’Encamp l’acord per venir a fer l’estada fins el 2017

Per Iván Moure

Pascual, Tomàs i el responsable de premsa, a la dreta, intants abans d'entrar al Comú d'Encamp, ahir.
Pascual, Tomàs i el responsable de premsa, a la dreta, intants abans d'entrar al Comú d'Encamp, ahir. | TONY LARA
L’FC Barcelona Lassa ha convertit en tradició venir cada estiu a Encamp per iniciar la pretemporada. Sempre ho acostuma a fer per aquestes dates –principis d’agost–, quan toca matxacar-se físicament. Aquest any , que s’ha renovat l’acord per amb el Comú d’Emcamp per dos anys més,no podien fallar Xavi Pascual i els seus pupils, que passen aquí tota la setmana i ahir es van presentar davant els mitjans de comunicació.
 
Víctor Tomàs el va acompanyar en la taula –on també hi era el cònsul, Jordi Mas– i, en to de broma, va deixar anar: «Cada any dic que detesto Encamp perquè fem entrenaments durs. Però això és necessari. Realment costa trobar un lloc millor», va acabar matisant el capità.
 
Amb més de cinc anys de presència a Encamp ininterrompudament, el tècnic blaugrana no va dubtar a afirmar quan va agafar el torn de la paraula: «Ara és quan toca dir tòpics i dir que és un lloc ideal, amb bon clima, pavellons a prop, tracte exquisit... Però és que és així. Sinó, no tornaríem. Sembla que ens dóna sort venir perquè cada campanya guanyem algun títol».
 
La passada van ser ni més ni menys que set. El màxim que pot fer un club. Tot un rècord que per a Pascual no té gaire importància: «Comença un any nou i el 7 de 7 no dóna cap títol per al pròxim curs. Encara que portéssim 0 de 7 jugar al Barça té sempre la mateixa exigència».
 
No tindrà entre  d’altres baixes la del Karabatic, nomenat el millor jugador del món el febrer passat –s’ha fitxat el croat Marko Kopljar per suplir-lo– però amb tot assegura que el Barça tornarà a lluitar per guanyar tots els títols tot i admetre que serà més que complicat: «La temporada passava vam jugar 61 partits, vam perdre un i vam empatar un altre», recorda.
 
Tomàs, de la seva banda, va insistir en que la plantilla encara té set de títols: «Jo porto 14 anys al primer equip i mantinc la il·lusió del primer dia. Arribem tots amb ganes a l’inici del curs».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT