PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La prova de Vallnord obrirà el calendari del Freeride World Tour 2016 el 22 de gener

Arcalís repetirà després de la satisfacció generada en l’organització de l’any passat

Per Albert Canes

Fornell en la prova del Freeride World Tour a Vallnord, el febrer passat.
Fornell en la prova del Freeride World Tour a Vallnord, el febrer passat. | Vallnord
La primera prova del Freeride World Tour es disputarà a Andorra. Així ho va fer públic ahir l’organització, que va donar a conèixer el calendari complet de la temporada 2016, la qual tindrà cinc cites en cinc països diferents, igual que com estava previst aquest any, tot i que finalment la meteorologia va provocar alguns canvis. 
 
«Tant Vallnord Arcalís, Andorra, com Haines, Alaska, van acollir competicions espectaculars el 2015 i ens complau anunciar que els dos tornaran per al 2016, marcant el segon any per a aquests esdeveniments, que tindran un rol clau en la temporada», van escriure en el comunicat en el qual anunciava el calendari del 2016 de l’FWT, elogiant la cita i el paper de Vallnord en aquest primer any que va organitzar l’esdeveniment a les seves instal·lacions. L’estació andorrana i  l’FWT tenen un acord per tres anys, i aquest serà el segon que les pistes d’Arcalís viuran de nou aquest esdeveniment mundial, per la qual cosa encara els quedarà un més, com a mínim. 
 
El divendres 22 de gener és la data marcada en el calendari per a què els riders, tant d’esquí com de surf de neu, arribin a Andorra per estrenar la temporada, que es tancarà a Verbier (Suïssa) el 2 d’abril.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT