PUBLICITAT

Andorra la Vella

Comerciants francesos a la nova edició de la ‘Fira retro’

La tercera edició del mercat tindrà lloc el dia 8, de les 10 a les 19.30 hores

Per El Periòdic

Un curiós passeja per la ‘Fira Retro’ del passat mes de juliol.
Un curiós passeja per la ‘Fira Retro’ del passat mes de juliol. | ANA/J.D.
La ‘Fira Retro’ torna als carrers del Centre Històric d’Andorra la Vella el proper dissabte, 8 d’agost. Una tercera edició que comptarà amb la presència «de comerciants provinents de França», segons va explicar ahir el cònsol major de la capital, Jordi Minguillón, que també va fer manifesta la predisposició del Comú a col·laborar en l’organització d’aquesta trobada sempre que els comerciants de la zona així ho desitgin. 
 
A banda de les diferents parades que s’instal·laran al llarg dels carrers del casc antic, Minguillón recordava que hi haurà animacions i que aquesta trobada es pot donar per consolidada, vista l’«acceptació» del públic.
 
Els components de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, juntament amb el comú de la capital condicionaran els carrers de la Vall, l’Antic carrer Major i la plaça de Sant Esteve del Centre Històric per tal de celebrar-hi la ‘III Fira Retro’ al llarg de la jornada, de deu del matí fins a tocats dos quarts de vuit del vespre.
 
Els responsables d’organitzar l’esdeveniment, els comerciants i restaurados del barri antic volen repetir l’experiència «després de la bona acollida i excel·lent assistència del públic que van experimentar les dues primeres edicions».
 
Més de dues desenes de firaires faran possible el mercat, tot oferint productes de consum autòctons, llibres antics, discs de vinil, antigalles i antiguitats, articles de decoració ‘vintage’, objectes de col·leccionisme i, en aquesta ocasió, demostracions de restauració de mobles, talla de fusta i confecció de polseres amb metalls. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT