PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Les rotondes de Castellciutat tindran una partida de 956.000€

L’equip d’Albert Batalla acull amb «satisfacció moderada» la xifra

Per EL PERIÒDIC

Cruïlla de l’Hotel El Castell, a la sortida del terme municipal de Castellciutat
Cruïlla de l’Hotel El Castell, a la sortida del terme municipal de Castellciutat | Radio Seu
Les rotondes de l’N-260 a Castellciutat tindran una partida de 956.000 euros en els pressupostos de l’Estat per al 2016 segons es va informar ahir. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va rebut amb «satisfacció moderada» aquest anunci i, l’alcalde, Albert Batalla, va valorat positivament l’assignació pressupostària, si bé ha recordat que aquesta arriba després de molts anys de reivindicació per part del municipi. 
Durant aquest període també , tal i com va informar Ràdio Seu, s’ha hagut de modificar el projecte, cosa que n’ha retardat la licitació i execució. El batlle urgellenc va considerar que la construcció d’aquests passos giratoris és una necessitat elemental de seguretat, atès que en aquestes cruïlles hi ha hagut accidents mortals.
D’altra banda, Batalla va afirmar que l’anunci de construcció de les rotondes no pot ocultar que l’Estat encara té molts deures pendents amb l’N-260, que va definir com «la columna vertebral del Pirineu, ja que connecta les valls transversalment». L’alcalde va remarcar que en molts punts, com ara el tran Adrall-Canturri, l’N-260 encara presenta un perfil més propi d’una carretera local de muntanya que no pas d’una via nacional. Així, des de l’Ajuntament de la Seu van qualificar les inversions previstes per l’Estat a les comarques del Pirineu com a «discretes, per dir-ho finament». 
Per part seva, la Plataforma d’Afectats per la Cruïlla de Montferrer va rebre positivament el fet que els pressupostos també incloguin la cruïlla d’accés als diferents nuclis del municipi.
PUBLICITAT
PUBLICITAT