PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El Grup Mixt carrega contra la gestió de la problemàtica de l’aigua

Pere López: "La imatge del repartiment de garrafes a Escaldes, en l'any 2015, és tètrica"

Per IVÁN ÁLVAREZ

Pere López atén a una de les preguntes rebudes ahir al Consell General
Pere López atén a una de les preguntes rebudes ahir al Consell General | Tony Lara
«La imatge de repartir garrafes d’aigua a l’any 2015 resulta tètrica». La frase, demolidora, és del president del Grup Parlamentari Mixt, Pere López, que ahir va carregar amb duresa contra el modus operandi de Capesa i del comú d’Escaldes en tot l’afer de l’aigua. Fins i tot, tot i que no va personalitzar, va demanar dimissions.
López va afirmar que la nefasta gestió de la problemàtica demana «exigir responsabilitats i analitzar qui és el culpable d’una situació, inacceptable i vergonyant». El líder socialdemòcrata va focalitzar les seves crítiques en el Ministeri de Salut i va afirmar que era «inexplicable que cap responsable de la cartera hagi encara obert la boca». 
A més va insistir en que la dimissió d’algun responsable és el resultant lògic de tot el procés, però va evitar posar noms i culpables concrets en les seves acusacions. També va disparar contra el responsable de Capesa, Eduard López, per les seves declaracions «molt lluny d’estar a l’altura del que ha passat». A més, el president del Grup Mixt va lamentar que, tot i existir un conveni signat entre els comuns al 2008 per a la interconnexió de les xarxes d’aigües potables com a element de protecció en situacions de necessitat, encara no s’hagi tirat endavant abans que s’arribés a aquesta situació. López, finalment, va indicar que l’afer va més enllà de la competència parroquial. «És un tema d’imatge de país i de qualitat de vida. Que un país que aspira a ser una destinació turística potent i a prestar serveis de qualitat s’hagi vist immers en això, mereix assumpció de responsabilitats», va sostenir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT