PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Capesa i Marín insten López a «informar-se abans de parlar»

Eduard López i la cònsol major veuen «populisme i tics polítics» en les declaracions del socialdemòcrata

Per IVÁN ÁLVAREZ

Trini Marín i Eduard López, durant la roda de premsa on es van presentar les mesures a Camp de Claror
Trini Marín i Eduard López, durant la roda de premsa on es van presentar les mesures a Camp de Claror | ANA
Lluny d’apaivagar-se, sembla que cada dia augmenta la tensió i el foc creuat entre el principals actors, Capesa i el comú d’Escaldes, amb diferents personalitats amb veu autoritzada al Parlament. Les acusacions d’ahir del president del Grup Mixt, Pere López, envers Trini Marín i el director de Capesa, Eduard López, van caure com un exercici injust, amb tics polítics i cert populisme en el pensament dels dos implicats, que van fer servir diferents canals per defensar-se d’aquestes crítiques. 
Sobre el responsable de Capesa, Pere López va assegurar que «va fer declaracions molt allunyades d’estar a l’alçada del que ha passat» i Eduard López va decidir respondre a aquestes acusacions i va afirmar que «si és una opinió, perfecte, s’ha de respectar, però sospito que al senyor López li manca una informació fefaent en la matèria». El dirigent de la Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes va afegir que, per López, «el més important és sembrar dubtes davant d’un fet que ha estat catalogat d’extraodinari». 
Eduard López va indicar que el lider del Grup Mixt «tampoc encerta quan parla de connexions interparroquials, ja que desconeix l’abast» i proposa al socialdemòcrata debatre el tema «sense tics d’aprofitament polítics i amb criteris de gestió» i a sol·licitar una comissió d’enquesta perquè «ell n’està bregat en demanar-les». 
 
Trini Marín veu «populisme»/ Però, segurament, com màxima representant de la parròquia, la sentència de  «la imatge de les garrafes d’aigua al Prat Gran de va ser tètrica», va ferir especialment Trini Marín, així com titllar la situació de «inacceptable i vergonyant». La cònsol major d’Escaldes, en declaracions a la Cadena SER d’Andorra, va afirmar que el repartiment de garrafes d’aigua va ser una acció correcta i va etiquetar de «populisme» els atacs de Pere López. 
Marín va dir que les declaracions del representant socialdemòcrata s’emmarquen en un moment previ a les eleccions comunals i li va demanar que «abans de parlar s’informi bé de la situació». 
Finalment, la cònsol va reconèixer que li va «sobtar» que tant el representant de la minoria comunal, Aleix Mañosas, com la consellera general, Rosa Gili, no hagin estat en cap moment al costat de la majoria davant d’aquesta catàstrofe.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT