PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos homes detinguts per violència en l’àmbit domèstic

El Cos de Policia va fer un total de vuit detencions durant la setmana passada

Per EL PERIÒDIC

La Policia va detenir la setmana passada a Andorra la Vella dos homes implicats en dos casos diferents de violència domèstica. La primera actuació va tenir lloc el passat dimarts dia 4 a les 12:35 hores, quan els agents van arrestar un resident de nacionalitat italiana de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.
 
D’altra banda, també es va detenir el passat dilluns dia 9 a un no resident de nacionalitat sueca de 58 anys com a presumpte autor del mateix delicte esmentat anteriorment. Aquestes dues detencions formen part de les vuit efectuades durant la setmana del 3 al 9 d’agost, en què també es van detenir cinc persones per superar el límit d’alcoholèmia permès, una d’elles amb una taxa de 2,76 g/l., una de les més elevades que s’han registrat.
 
A la frontera franco-andorrana de Porta, també es va detenir el dia 3 d’agost un no resident de nacionalitat francesa de 33 anys, que accedia al Principat a l’interior d’un autobús de línia regular, en possessió de 0,4 grams de cocaïna i 3,2 grams d’haixix. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT