PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Eduard López: «Voler treure rèdit polític d’una catàstrofe em sembla mesquí»

El president de Capesa respon amb contundència a les acusacions del Grup Mixt

Per IVÁN ÁLVAREZ

Eduard López, president de Capesa
Eduard López, president de Capesa | El Periòdic
Unes manifestacions, les del president del Grup Mixt Pere López fa uns dies, que van coure a la seu de la corporació d’Escaldes-Engordany. En aquest sentit, la cònsol major, Trini Marín, va respondre aprofitant els micròfons de SER Andorra que veia «populisme» en les paraules del líder socialdemòcrata. 
El president de Capesa, Eduard López, va rebre el cop amb indignació i es va mostrar àcid a l’hora de donar la rèplica al conseller general: «Detecto molt fàcilment quan hi ha un desig de rèdit polític darrera d’uns comportaments. Aquí , a Capesa, no fem política, tot i que tots tenim neguits, tendències i colors polítics diferents, però que vulguin treure profit polític d’una catàstrofe com aquesta de l’aigua ho trobo mesquí. Dic mesquí perquè és l’adjectiu que es mereix». López Miri va afegir que «entenc que treballar des de l’oposició fa que es tingui un cert tic a treure rèdits de les mancances de la majoria», en referència a les paraules de Pere López on afirmava que el representant de la Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany «tractava el tema de forma alegre» i feia declaracions «lluny d’estar a l’alçada de la situació». 
El president de Capesa considera que Pere López parla des del desconeixement i que, per tant, hauria d’informar-se abans de realitzar una acusació d’aquesta magnitud. López Miri va indicar que «entenem que ens poder equivocar, com tothom, però totes les accions que hem engegat des del consell d’administració de Capesa les hem fet amb responsabilitat».
 
«No crec que se m’hagi faltat al respecte»/ Malgrat el mal evident que li van fer les crítiques del president del Grup Mixt, López Miri no valora l’existència d’un menyspreu: «No crec que se m’hagi faltat al respecte, però em molesta que un conseller general com Pere López digui que jo he tractat el tema de forma alegre, que les meves declaracions han estat molt lluny d’estar a l’alçada del que ha passat o es pregunti que què fet durant aquests anys. Si no li agrado com tracto el tema, perfecte, però que digui que ho faig de forma alegre, ja no passo, perquè és una percepció incorrecta i perquè m’ho estic prenent tot molt seriosament. El que pot fer és sol·licitar una comissió d’enquesta parlamentària, què ja en sap bastant d’això, i debatrem. Això sí, que vingui preparat perquè em consta que molta informació no en té». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT