PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El trencament d’una canonada d’aigua termal provoca un nou tall

L’incident no té cap relació amb els famosos episodis anteriors patits a Escaldes

Per IVÁN ÁLVAREZ

La font del Roc del Metge, una de les zones amb aigua termal.
La font del Roc del Metge, una de les zones amb aigua termal. | Tony Lara
No va passar d’un petit contratemps i sense cap conseqüència. Ahir, el trencament accidental d’una canonada d’aigua termal, va provocar que Escaldes-Engordany patís, entre les 10 i les 13 hores, un nou tall de subministrament d’aigua. En aquesta ocasió, però, la incidència, que no va tenir cap lligam amb els episodis succeïts recentment, es va resoldre amb celeritat i efectivitat i únicament va afectar a un 12% dels abonats. El fet que es tractés d’un tall de subministrament, va fer que, per defecte, Capesa rebés alguna queixa aïllada. 
 
Competència del comú/ El president, Eduard López, no donava crèdit al què passava i va assegurar que això demostrava que la gent no està gens assabentada de la problemàtica real: «Hi ha massa psicòsi amb el tema. Hi ha un tall d’aigua i ja per defecte ens truquen a nosaltres buscant una solució». López Miri va afirmar que «no sé què ha passat exactament. Només sé que han hagut de tallar el subministrament d’aigua termal i que hem rebut queixes de gent dient que què faríem, quan l’aigua termal és competència i un servei del comú i no és cosa de Capesa». Fins i tot, va afegir el responsable de la companyia d’aigües, ens han trucat de la televisió per avisar-me que estaven rebent trucades de gent dient que Capesa havia tallat l’aigua termal. És del tot surrealista, perquè és un servei del comú i depèn només d’ells».
 El comú, responsable de distribuir l’aigua calenta, va informar de l’incident els ciutadans tan bon punt es va produir. A més, com que es tracta d’una canonada de la xarxa d’aigua termal, els afectats –entorn del Roc Metge, Engordany o Pont de la Tosca cap avall, per exemple– només van perdre temporalment el servei d’aigua calenta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT