PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc quadra un calendari d’amistosos amb rivals de primera fila

Peñarroya cita la plantilla, tret dels internacionals, per iniciar la pretemporada el pròxim dilluns 24 d’agost

Per Iván Moure

Tomic i Sada es saluden després del partit entre el Barça i el MoraBanc, corresponent a la Regal Lliga Catalana 2014, l’estiu passat a la Seu d’Urgell.
Tomic i Sada es saluden després del partit entre el Barça i el MoraBanc, corresponent a la Regal Lliga Catalana 2014, l’estiu passat a la Seu d’Urgell. | TONY LARA
Les pautes a seguir durant la pretemporada del BC MoraBanc 2015-2016 ja estan clarament establertes. Sobretot els partits amistosos que han de servir per agafar ritme de competició i fer encaixar en el col·lectiu totes les cares noves. El conjunt que dirigirà un any més Joan Peñarroya jugarà almenys set partits abans del tret de sortida a la Lliga Endesa, el pròxim 10 d’octubre. Tots ells són contra rivals de primera fila; de fet, són equips contra els quals els tricolors tornaran a veure’s les cares a l’ACB. Amb tot, també hi ha una data fixada per iniciar la pretemporada. Peñarroya ha citat a tota la plantilla tret dels internacionals el pròxim 24 d’agost. El dilluns estan convocats per passar les pertinents revisions mèdiques i començar a preparar la segona aventura en la millor lliga d’Europa.
 
Cinc d’ells són de caire amistós. El primer serà el 6 de setembre, a Sant Julià de Vilartorta, on hi haurà el clàssic torneig BBVA amb un enfrontament contra un dels rivals directes del curs passat, l’ICL Manresa ,a les 18.00 hores, a més d’un altre entre l’FC Barcelona Lassa i el Joventut de Badalona.
 
L’únic duel a Andorra, contra el Barça 

Sis dies més tard a les 21.00 hores hi haurà la primera edició del Torneig MoraBanc contra el Barça al Poliesportiu d’Andorra, aprofitant que estarà a Encamp realitzant una estada del 7 al 13. L’entrada serà gratuïta en l’únic partit a l Principat dels de Peñarroya en tot l’estiu. Les invitacions es podran recollir a qualsevol oficina de l’entitat bancària fins el pròxim 17 d’agost, amb un màxim de dues per persona si no és abonada, quatre si són de socis del club o clients del banc, que hauran de presentar el carnet o la targeta de crèdit, respectivament. S’espera que hi siguin la majoria de les cares noves dels blaugrana: Carlos Arroyo, Shane Lawal, Vezenkov o Diagne.
 
El 17 de setembre l’emplaçament serà a Torrefarrera, on esperal’UCAM Múrcia, tres dies més tard, a Les Borges Blanques, toca el segon rival europeu, el Baskònia i el 25 del mateix mes hi haurà el primer partit oficial, corresponent a les semifinals de la Regal Lliga Catalana a Granollers davant el Joventut; l’endemà tornarà a jugar, la final o la consolació, contra el Barça o el Manresa. I per acabar, el 4 d’octubre tocarà desplaçament a Tàrrega per jugar contra el REtabet.es Guipúscoa.
 
La temporada passada, tant les dates com la planificació va ser ben similar, ja que el primer partit es va jugar el 5 de setembre, també contra el Manresa a Sant Julià de Vilatorta, i l’últim l’1 d’octubre, tres dies abans de debutar en l’ACB a la pista de l’Unicaja. Aquest any, però hi hauran sis dies de descans abans d’estrenar-se en Lliga.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT