PUBLICITAT

Quatre espanyols per a l’Andorra a l’espera de la burocràcia

L’entitat tricolor va a Immigració avui per regularitzar la seva situació i poder anunciar els fitxatges

La primera sessió de pretemporada, el 4 d’agost passat, amb Mateo, encara per renovar, en primer pla.
La primera sessió de pretemporada, el 4 d’agost passat, amb Mateo, encara per renovar, en primer pla. | TONY LARA
L’FC Andorra ha arribat a un acord amb quatre jugadors espanyols, però vol tenir-los en una situació legal abans d’anunciar-los com a noves incorporacions. El passat recent amb la situació il·legal fa dos estius dels Darío Isern, Javi Subiza i gairebé tota la secció de la ja desaparescuda secció de futbol sala fa que l’entitat que presideix Lluís España vulgui evitar quelcom similar.P er això avui hi ha prevista una visita a Immigració, segons el portaveu, Bruno Bartolomé, «perquè volem que tot sigui legal i transparent». 
 
La situació té la seva complexitat, ja que un té encara 19 anys i vindria també per estudiar una carrera, un altre per ser resident i dos més, jugadors experimentats que han jugat a la Tercera Divisió Espanyola, per viure fora però pujar a entrenar i a jugar els partits. «Ja vam tenir una reunió a Immigració al juny per saber la viabilitat de fitxar estrangers i ara que tenim dos defenses centrals, un lateral i un migcampista aparaulats volem tornar-hi per regularitzar la seva situació.  Els quatre estan aparaulats i esperen que els diguem alguna cosa», va assenyalar Bartolomé. Perquè les condicions econòmiques estan a l’abast i també el fet de buscar un pis per a ells, cosa han demanat com a condició per venir que el club ha acceptat i també està tractant de resoldre.
 
ALTRES FRONTS OBERTS

Amb tot, el portaveu de l’Andorra va admetre que hi ha un llistat de jugadors en la recambra, amb els quals ja s’ha contactat per saber de la seva disponibilitat i hi ha interès mutu. «Si algun dels quatre que tenim aparaulats no vé, tenim uns quants més amb predisposició per venir i si venen, igualment no descartem fer més incorporacions», va comentar Bartolomé. S’ha fitxat Friday per competir a la porteria amb Ferran Pol i a Arturo Gándara per ser el golejador, falten les renovacions encara no tancades de Mateo i Riera dos homes de banda però tampoc no es descarta un davanter centre suplent i ahir va arribar a prova un jugador brasiler amb passaport espanyol que prové del futbol suís i es diu Marcus. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT