PUBLICITAT

Encamp

L’equip de Carmona agafa el relleu del de Pascual en l’estada a Encamp

El Barça de futbol sala va engegar dilluns un nou curs després d’acabar en blanc l’anterior

Per Iván Moure

Carmona, Mas i Sedano, ahir en la compareixença al Comú d’Encamp.
Carmona, Mas i Sedano, ahir en la compareixença al Comú d’Encamp. | ANA / B. N.
Encamp va acollir la setmana passada, de dilluns a divendres, la tradicional estada de pretemporada de l’FC Barcelona Lassa d’handbol. Dos dies després de la marxa de l’equip que dirigeix Xavi Pascual va aterrar en la mateixa localitat la secció de futbol sala, que agafa el relleu i estarà també poc menys d’una setmana.
 
Es tracta d’una pretemporada atípica per al conjunt que dirigeix Marc Carmona, després d’un any en blanc, en la qual s’ha canviat el modus operandi i enlloc de venir a Andorra la tercera setmana de feina, ho ha fet la primera, quan el treball físic per carregar piles és més sacrificat. Ahir el capità, Sedano, i el tècnic, van fer la roda de premsa de rigor, però van arribar 25 minuts tard: «Disculpeu-nos. A vegades, quan estem a la pista, passen aquestes coses. Hem arribat tard», es justificava Carmona deixant clar que hi ha molta feina a fer.
 
Amb tot, el tècnic va deixar clar que els jugadors arriben molt bé de les vacances. «Ningú fora dels marges mínims», va aputar, «i tothom està treballant molt bé.És fàcil amb el tracte que tenim. A l’hotel Guillem som gairebé de la família», va afegir.
 
Paco Sedano va recordar que Encamp és un lloc talismà. «Des que venim, sempre havíem guanyat algun títol però la temporada passada us vam fallar. Aquest estiu tornem per veure si hi ha simbiosi i tornem a guanyar».
PUBLICITAT
PUBLICITAT