PUBLICITAT

Engolasters

FEDA explica la història d’Engolasters amb rètols

L’entitat instal·la els nous panells informatius per l’estany

Per EL PERIÒDIC

Estany d’Engolasters del Principat d’Andorra.
Estany d’Engolasters del Principat d’Andorra. | EL PERIÒDIC
L’estany d’Engolasters ja disposa de nous rètols instal·lats per FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra). L’entitat ha col·locat els panells informatius a diferents llocs estratègics de la zona per donar a conèixer entre els visitants les característiques de la infraestructura hidràulica. 
 
Amb aquesta iniciativa, els ciutadans «podran conèixer la història del llac, el paper que juga en el sistema hidroelèctric andorrà, els canals i les preses que l’abasteixen d’aigua i aspectes més culturals com la llegenda de l’estany d’Engolasters», segons comenta la pròpia entitat. 
 
El recorregut es fa pels volts de l’estany, amb punts d’explicació als llocs més interessants i destacables. A més, l’objectiu d’aquests rètols també és «apropar d’una manera senzilla i amena, la història de l’estany a tots els ciutadans» ha afirmat FEDA. 
 
L’exposició està concebuda com un passeig al voltant del llac. Així, cada un dels rètols es converteix en un punt d’informació on s’aborden diferents aspectes, com el paper que juga l’estany en el sistema hidroelèctric d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT