PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Els artesans de l’Alt Urgell promouen una nova fira

El cap de setmana es complementa amb l’Open dels Pirineus 2015

Per EL PERIÒDIC

Una fira ja celebrada d’artesans de l’Alt Urgell.
Una fira ja celebrada d’artesans de l’Alt Urgell. | EL PERIÒDIC
El passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, serà l’escenari aquest dissabte, 15 d’agost, de la Fira d’Artesania de l’Alt Urgell, en què hi participaran un total de 12 artesans de la zona. Els productes que s’hi podran trobar, són: sabons i cosmètica, cervesa, ceràmica, cistells de vímet, bijuteria o joies de plata, entre d’altres.
 
L’activitat la promou l’Agrupació d’Artesans de l’Alt Urgell, que compartirà l’espai amb les parades dels Encants dels Canonges. Aquest mercat d’objectes de segona mà, que es munta habitualment cada dissabte al matí al carrer dels Canonges, es traslladarà excepcionalment al passeig urgellenc, tenint en compte que en ser dia festiu, no s’organitzarà el mercat setmanal de la Seu al centre històric de la ciutat.
 
Les parades dels Encants, a càrrec de persones no professionals, oferiran productes ben diversos, com roba i sabates, tèxtil de la llar, peces de decoració, joguines, discos i DVD, llibres i revistes, material esportiu, instruments musicals, electrodomèstics o marroquineria.
 
La jornada comptarà per a l’ocasió amb una zona de jocs gegants tradicionals fets amb fusta. Aquesta vintena de propostes lúdiques, que també s’instal·laran al passeig Joan Brudieu, seran gratuïtes i estaran monitoritzades. L’horari d’obertura dels jocs s’ha establert d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
 
Open dels Pirineus / De la mateixa manera, La Seu i Andorra acullen fins diumenge l’Open dels Pirineus 2015-XVIè Trofeu Amistat de pesca a mosca sense mort. On un total de 24 parelles provinents de Catalunya, Espanya, Portugal, Andorra i França, pescaran durant tres dies en diversos trams dels rius Segre i Valira, en una marató esportiva de vuit hores diàries.
 
El president del Club de Caça i Pesca de l’Alt Urgell, Toni Vilarrubla, ha destacat l’alt nivell dels participants, entre els quals hi ha diversos campions del món. També hi seran presents els urgellencs Jordi Bastida i Miquel Martin, amb moltes possibilitats d’aconseguir un bon resultat. La recepció als pescadors es va dur a terme dimecres al vespre a l’Hotel Avenida de la Seu, amb el posterior sorteig de sectors, que es van delimitar a Adrall, el Parc del Segre, la Quera, Anserall i Sant Julià de Lòria.
 
L’Open dels Pirineus és possible gràcies als diferents voluntaris que prenen part en l’organització i el suport d’establiments i comerços de la ciutat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT