PUBLICITAT

PAS DE LA CASA

Dos detinguts per agredir greument un turista al Pas

Els sospitosos de l’atac violent són dos nois de 18 i 22 anys

Per EL PERIÒDIC

Ambient nocturn al Pas de la Casa en una imatge d’arxiu.
Ambient nocturn al Pas de la Casa en una imatge d’arxiu. | EL PERIÒDIC
La Policia ha detingut dos joves de nacionalitat andorrana, de 18 i 22 anys, com a presumptes autors d’una agressió molt greu a un turista francès al Pas de la Casa la matinada de dissabte. Els dos presumptes agressors van ser detinguts dissabte i van passar a disposició judicial, però la investigació sobre l’atac violent continua oberta. L’home ferit va ser traslladat a un hospital de Tolosa per ser atès de les lesions que va patir.

Els fets van ocórrer la matinada de dissabte al carrer Bearn del Pas de la Casa. Un turista va avisar la Policia que hi havia un home inconscient enmig del carrer. L’home va ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell però, a causa del traumatisme cranioencefàlic que presentava, va ser derivar de seguida a un centre mèdic de Tolosa.

La Policia continua investigant com es va produir l’agressió i si havia més persones implicades ja que l’atac es va produir en una zona d’oci nocturn.

El cas recorda el d’un altre turista francès que va ser trobat inconscient a l’avinguda del Pessebre ja fa unes setmanes. L’home també va patir un fort traumatisme cranioencefàlic després de ser agredit amb un objecte contundent. El ferit va ser traslladat a Barcelona i, uns dies després, la Policia va identificar dos menors d’edat –un noi i una noia– com a presumptes autors dels fets. El noi va ser detingut i va declarar davant del batlle. La investigació per aquest cas també continua oberta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT