PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Concurs ‘Masterxef’ per a infants de set a 12 anys

Hi podran participar un total de vint parelles, prèvia inscripció

Per El Periòdic

Cartell de presentació del concurs culinari per a infants.
Cartell de presentació del concurs culinari per a infants. | El Periòdic
Dins de l’àmplia programació infantil que ofereix la Festa Major de la Seu d’Urgell 2015, enguany destaca com a novetat l’activitat ‘Masterxef Infantil’, adreçada a nens i nenes de 7 a 12 anys. El concurs culinari tindrà lloc el dimarts 1 de setembre, d’onze del matí a una del migdia, al Centre Cívic El Passeig.
 
Cada parella participant al concurs ‘Masterxef Infantil’ s’identificarà amb un número d’inscripció i disposarà d’una hora per a dur a terme una presentació (2 minuts), escollir el menjar del rebost (10 minuts) i preparar el plat triat (48 minuts), que haurà d’estar convenientment decorat. Finalment, l’àpat s’exposarà.
 
Cada 2 minuts començarà una parella i, conseqüentment, els participants, passada l’hora, cada 2 minuts aniran acabant seguint l’ordre en el que hagin començat. Durant tot el procés, els membres del jurat valoraran el seu treball com a xefs. Així mateix, el presentador podrà fer-los durant l’elaboració les preguntes que consideri adients.
 
Quan una parella hagi acabat, haurà de dur la seva creació gastronòmica a una taula on, al final, hi quedaran col.locats tots els plats convenientment numerats. Aleshores, els membres del jurat començaran la valoració. El jurat estarà integrat per tres membres del món de la restauració i l’hostaleria. Els premis consistiran en àpats en algun restaurant de la Seu d’Urgell, lots de productes, etc..

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT