PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arinsal serà l’escenari de la segona cita de la Copa TT

Ramon Pujol en protos i David Choy en preparats són els líders provisionals

Per El Periòdic

Les verificacions administratives prèvies a la cita de Beixalís, al juliol.
Les verificacions administratives prèvies a la cita de Beixalís, al juliol. | Fotoesport
El Prat de Giraut, un escenari clàssic al centre de la vila d’Arinsal, forma part un any més del calenadri de la Copa TT Xtrem i el cap de setmana vinent li toca posar-se en acció. Com a detall, els organitzadors han decidit disputar la prova el diumenge a la tarda (a partir de les 15.00 hores). Les inscripcions estan limitades a un màxim de 20 equips perquè pugui disputar-se sense aturades i en benefici de la seguretat del públic, cada any ben nombrós en un terreny ple d’obstacles, dissenyats en l’edició 2015 per Joan Choy i Marc Bayona.
 
A la categoria proto el rival a batre serà Ramon Pujol. Al volant del Jeep Wrangler va dominar amb autoritat la primera cita disputada a Beixalís i per tant és el líder d’aquesta categoria, encara que només a tres punts està Regis Fillous i a cinc  Jordi Betriu, qui ja ha resolt els problemes mecànics que el van deixar sense opció al triomf a l’abocador massanenc.
 
En vehicles preparats es preveu molta més igualtat. David Choy,líder provisional, i Facundo Redondo, segon a tres punts, prometen batalla en la lluita pel triomf , sense descartar una possible sorpresa en una categoria en la qual la llista d’inscrits s’ha engordit respecte a la cita de Beixalís.
 
El recorregunt constarà de set zones de característiques variades. Com és habitual, els equips tindran un màxim de mitja hora per superar casdascuna d’ells i a les 18.30 hores es tancarà l’entrada d’equips a les zones.
A les 13.30 de diumenge començaran les verificacions administratives i tècniques, una hora més tard es publicarà la llista oficial dels participants, que podran reconèixer visualment les zones i a les 15.00 el director de la carrera, Marc Baró, donarà el tret de sortida.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT