PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’Associació de Riberaygua celebra les obres de la zona

Miralles assegura que s’ha actuat en resposta dels comerciants

Per ESTEFANIA GRACIA

Obres d’embelliment de la zona Riberaygua.
Obres d’embelliment de la zona Riberaygua. | TONY LARA
El vicepresident de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, ha volgut destacar que des de l’associació celebren les obres d’embelliment que s’estan realitzant a l’avinguda Riberaygua, doncs el carrer «és farà molt més visible des del principi i bonic». A més, Miralles ha recordat que els canvis que s’estan fent són benvinguts per molts veïns i dependents de la zona, i és que el vicepresident assegura que el Comú «ha actuat en resposta de les demandes fetes pels mateixos comerciants». 
 
A més, Miralles ha comentat que arribar a cobrir l’opinió de tots, «és una mica difícil», però «l’eixamplament de les voravies i la major visibilitat del carrer, són aspectes que   ja feia temps que s’estaven demanant». De la mateixa manera, el vicepresident ha remarcat que les remodelacions «també s’han fet pensant en els habitants del país, doncs tot i que sempre es tenen en compte els turistes, és un carrer transitat per molta gent d’aquí». 
 
Cada dimecres, l’associació es reuneix per discutir temes sobres el barri i el comerç de Riberaygua i travesseres. Tot i això, dels més de 100 comerços que es poden trobar a la zona, només 35 estan dins de l’associació. De totes maneres, Miralles recorda que tothom qui ho desitgi, es pot unir a les reunions i «treballar en el desenvolupament del barri i els seus comerços amb nosaltres». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT