PUBLICITAT

Andorra la Vella

Dos homes estafen una joieria per valor de 5.000 €

L’establiment va patir un engany presencial per part de dos homes

Per EL PERIÒDIC

Imatge d’arxiu de joies exposades en les vitrines d’una joieria.
Imatge d’arxiu de joies exposades en les vitrines d’una joieria. | EL PERIÒDIC
Els propietaris d’una joieria d’Andorra la Vella, situada al carrer Bonaventura Riberaygua, ha denunciat a la Policia que ha estat víctima d’una estafa per valor d’uns 5.000 euros. L’establiment se’n va adonar dimecres, quan va requerir la presència dels agents per explicar-los que havien patit un engany que ascendeix a diversos milers d’euros. El mètode que van utilitzar per estafar-los va ser, segons va informar ahir Andorra Televisió, el canvi de dos cadenes  d’or per unes altres que no ho eren.
 
Segons fonts consultades, els autors de l’estafa podrien ser dos homes procedents de l’Est d’Europa.  Els homes van anar a la joieria per fer tractes i pactar la venda de dues cadenes d’or per valor de 5.300 euros. Mentre tancaven el tracte, van utilitzar una maniobra de distracció i van canviar les joies d’or per dues de plata banyades en or. La Policia està revisant les imatges gravades per les càmeres de seguretat de la joieria ja que l’engany va ser presencial. La investigació continua oberta.
 
D’altra banda, no ha transcendit si hi ha novetats sobre la investigació de l’agressió patida per un turista francès fa uns dies al Pas de la Casa. L’home va patir un traumatisme cranioencefàlic de gravetat i va ser traslladat a un hospital de Barcelona. Dues persones van ser detingudes com a presumptes autors de l’atac, tot i que, segons va informar Andorra Televisió, van negar els fets i van assegurar que l’home s’havia colpejat en caure a terra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT