PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Comú i particulars denuncien destrosses a Andorra la Vella

Les «bretolades» van passar a Santa Coloma i a la plaça del Poble

Per EL PERIÒDIC

Camí del Riu tancat al pas a causa de les canallades de diumenge.
Camí del Riu tancat al pas a causa de les canallades de diumenge. | ANA / G.LL.T.
El cos de Policia va ser alertat ahir per actes vandàlics desenvolupats en diferents punts d’Andorra la Vella. El Comú de la capital va denunciar un seguit de destrosses ques es van produir aquest diumenge a la matinada a Santa Coloma, als entorns de la localitat i a la plaça del Poble. Tal com va explicar el cònsol major, Jordi Minguillon, durant la matinada, i coincidint amb els actes de la Festa Major de Santa Coloma, es van produir diferents canallades. Els particulars afectats, per la seva banda, també van interposar les corresponents demandes, segons informa l’ANA.
 
Entre d’altres coses es va fer malbé part de la porta del recinte de l’església de Santa Coloma, es van trencar els vidres d’un cotxe estacionat a la zona, així com diversos elements de mobiliari urbà i la marquesina d’una parada d’autobús. L’acció més greu, però, va tenir lloc al passeig del riu, just a la sortida de Santa Coloma en direcció Andorra la Vella. Allà, es van llançar al riu i al mateix paviment del passeig un seguit de pots de pintura de l’obra dels camps de futbol que s’està fent a la Borda Mateu.
 
Minguillon, que va condmenar enèrgicament els fets, destaca que «la pintura és tòxica, i ha anat a parar al riu, de manera que això pot provocar un important impacte mediambiental». A banda, també es va fer malbé part del paviment del passeig.
 
D’altra banda, es van detectar robatoris i petites destrosses a les parades de la fira d’artesania i alimentació ubicada aquests dies a la plaça del Poble d’Andorra la Vella. En aquest cas, Minguillon destacava que la zona disposa de càmeres de videovigilància, cosa que ajudarà als investigadors a determinar la identitat dels vàndals. En aquest sentit, el cònsol major va mostrar l’esperança que se’ls pugui localitzar i «almenys l’ensurt se l’enduguin». 
Minguillon va qualificar el fet de «bretolada, tot i que se li podria dir d’una manera més dura». «Són diners públics, i és fer mal per fer mal», va afegir.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT