PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UCI valora els circuits amb un excel·lent

Els tècnics del màxim organisme internacional lloen la tasca realitzada al Vallnord Bike Park

Per JOAN JOSEP BLASCO

Dos corredors en els entrenaments d’ahir de ‘cross-country’ al Vallnord Bike Park.
Dos corredors en els entrenaments d’ahir de ‘cross-country’ al Vallnord Bike Park. | Tony Lara
Tot està en marxa. Ahir el Vallnord Bike Park de la Massana va començar a completar el calendari dels Campionats del món màsters amb els entrenaments de cross-country. També es van realitzar les inspeccions tècniques d’aquesta disciplina i el descens, que van rebre les felicitacions per part dels representants de l’UCI per la feina realitzada per tenir la instal·lació en les condicions en que es troba per acollir la competició. 
 
El president dels comissaris, el croat Robert Galo, va assegurar que els traçats es troben en unes condicions «excel·lents», remarcant que  pel que ha pogut comprovar sobre el terreny «els Mundials UCI tenen sort de poder comptar amb els circuits de Vallnord Bike Park la Massana dins la competició». El directiu balcànic asegura que la duresa del recorregut de cross-country obligarà a qui busqui la victòria a donar el millor de si mateix per optar-hi: «Només els corredors més forts podran optar al mallot multicolor». 
 
 Avui es disputen els entrenaments oficials de cross-country i descens. La representació andorrana està formada per Albert Barilaro i Soraya Drici en descens i Ivan Vila, Albert Torné, Emili Pérez, Joan Delgado i Frank Álvarez en cross-country. Tots provaran d’obtenir la millor classifiació possible. Fins i tot apunten a ser entre els millors. «El meu objectiu és quedar entre els deu primers», assegura Barilaro. Drici dijous passat va fer-se un esquinç en caure en un entrenament, però tot i així no faltarà en una cita que«serà una experiència increïble a casa». Per la seva part, Vila afirma que respecte al traçat que es va realizar al maig a Pal de la Copa Catalana, el del Mundial és «més tècnic». Té com a fita «fer-ho tan bé com pugui», sent conscient del que es trobarà perquè «el nivell dels màsters és molt alt i tots els corredors vénen molt preparats». I per tot això no dubta en afirmar que «serà un espectacle increïble» el que es podrà viure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT