S’imposa a l’Artesa de Segre (2-5) i l’Almeda (0-6)

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marcus, en un entrenament.
Marcus, en un entrenament. | Tony Lara
Doble triomf de l’FC Andorra en els amistosos que va afrontar el cap de setmana. Dissabte va superar al CD Almeda per 0-6, mentre que ahir superava el CE Artesa de Segre per 2-5.

Al camp lleidatà en la primera part els tricolors no van estar fins, amb males decisions en la sortida de pilota i sense crear ocasions de gol. Els locals es van posar per davant aprofitant una errada defensiva. L’empat era obra d’Arturo aprofitant una passada de Pau. En la represa, amb els canvis realitzants, el panorama va canviar i els andorrans van ser superiors, donant-li més criteri a l’esfèrica. Un penal sobre Marcus s’encarregava de transformar-lo Riera. El mateix jugador feia el tercer amb el xut de fora l’àrea. Marcus va fer la resta de gols. El quart després d’un control amb el pit i afusellar al porter, i el cinquè materialitzat un penal comès sobre ell mateix. L’Artesa va marcar posteriorment en una nova errada defensiva en una falta lateral.

«Hem demostrat que encara estem verds i que queden coses per millorar. Som conscients en el que fallem i hem de millorar molt en concentració i contundència, perquè aquesta mena d’errors a la Primera Catalana es paguen molt cars», indica el tècnic tricolor, Justo Ruiz. Dissabte es van imposar a l’Almeda per 0-6, amb dos gols d’Arturo i Marcus, i un de Leo i Ludo.