PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pujol i Cabanes repeteixen victòria en categoria protos

En preparats es van imposar Choy i Bargalló

Per JOAN JOSEP BLASCO

La segona prova de la Copa TT Xtrem 2015 es va disputar al Prat de Giraut d’Arinsal. L’esdeveniment va comptar amb un nou recorregut. Les set zones habituals van modificar-se per d’altres artificials, que van fer les delícies del nombrós públic que s’hi va reunir. També dels equips. En categoria protos es van imposar Ramón Pujol i Albert Cabanes, mentre que en preparats van fer-ho Joan Choy i Gerard Bargalló.
 
Va ser interessant el duel que es va viure en protos entre Pujol Cabanes i els guanyadors del campionat el 2013, Jaume Guardiola i Josep Solà. La victòria es va decidir en la primera zona. Va ser l’última que van disputar els andorrans, mentre que els seus màxims rivals van penalitzar 3.300 punts al no poder-la disputar. Es van imposar amb 6.658, i tornen a vèncer després d’adjudicar-se la primera prova del calendari. Guardiola i Solà en van sumar 9.100 per ser segons. La tercera plaça era per a Ernest Raventós i Andreu Cuevas amb 10.789. En preparats Choy i Bargalló van guanyar de forma amplia, imposant-se en cinc de les set zones. Van vencer amb 7.773. Els van seguir David Choy i Roger Troguet (12.032) i Sergi Simó i Alberto Jorge (12.899).
 
Els participants van destacar els canvis efectuats al circuit. «No té res a veure amb el recorregut d’anteriors edicions. Havia quedat obsolet, l’entrada de les màquines era inevitable per fer una prova competitiva», indicava Cabanes. Guardiola assenyalava que «les zones són molt boniques, complicades però m’han agradat. A més estic agraït als organitzadors que ens preparen espais on podem competir». La pròxima prova es desenvoluparà a Sant Julià de Lòria el dia 20 de setembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT