PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un noi de 18 anys per furtar en un magatzem

Segueix la búsqueda dels presumptes autors de l’estafa a una joieria

Per El Periòdic

El passat dimecres l’equip de seguretat d’un magatzem d’alimentació de la capital va requerir el cos de la Policia en enxampar dos joves que, presumptament, haurien furtat productes alimentaris d’un establiment d’Andorra la Vella. Així consta al balanç de detencions que el cos de seguretat va efectuar la darrera setmana.
 
Segons consta a l’informe publicat ahir, els agents van haver de traslladar-se a una nau d’Andorra la Vella poc després de mitjanit. El jove detingut, acompanyat per un menor d’edat, hauria accedit al recinte tot saltant una tanca, per posteriorment forçar-ne les portes. Un cop dins de la propietat privada els interpel·lats s’haurien endut diversos productes.
 
D’entre les quatre persones controlades la setmana passada cal destacar la d’una georgiana de 48 anys que divendres se saltava una ordre d’expulsió temporal del Principat. El dia següent, un noi de 21 anys era controlat a la frontera hispano-andorrana en possessió d’LSD.
Pel que fa a als delictes contra la seguretat del trànsit, només s’ha de lamentar una detenció els últims dies. Es tracta d’un home de 51 anys que, la matinada de l’anterior dilluns,era vigilat amb una taxa de 1,26 g/l.
 
Estafa a una joieria/ El cos de seguretat segueix immers en la investigació de la suposada estafa per milers d’euros a una petita joieria de la capital. Els presumptes autors d’un intercanvi fraudulent l’anterior dimecres, que probablement eren provinents de l’Europa de l’Est, haurien aprofitat la distracció dels dependents de l’establiment per substituir les peces d’or que es volien vendre per unes altres de menor valor.
D’altra banda, el turista francès que presumptament hauria estat agredit per dos joves al Pas de la Casa va abandonar l’hospital i declararà davant dels agents per tal d’esclarir l’esdevingut durant la baralla en què va patir un trauma cranioncefàlic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT