PUBLICITAT

Encamp

Afectacions a Encamp pel pas de ‘La Vuelta’

Es tancaran aparcaments i carreteres per facilitar el pas dels ciclistes

Per El Periòdic

Cartell de presentació de la Vuelta a España 2015
Cartell de presentació de la Vuelta a España 2015
Els propers dies 1 i 2 de setembre  el pas de ‘La Vuelta a Espanña 2015’ comportarà canvis en la circulació i estacionaments d’Encamp. El proper dimarts a les 21 hores es tancarà el trànsit a la carretera dels Cortals, des de les Pardines –aparcament inclòs– fins als mateixos Cortals d’Encamp. Només els veïns hi accediran. 
De cara al dia 2, el trànsit quedarà interromput per trams per tal que hi passin els ciclistes. A Encamp, es preveu que a les 13.37 hores, a Vila; a les 13.47, a l’alt de Beixalís; a les 14.44 aniran direcció a Canillo pel nou vial i a les 17.22 h tornaran a Encamp per arribar als Cortals d’Encamp cap a les 17.40. La circulació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot del cos de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del cos de Policia amb banderes verdes. 
 
Pel que fa als estacionaments, l’aparcament de les Feixes d’Encamp restarà tancat des del 24 d’agost al 2 de setembre, com també estaran tancats els aparcaments de Sant Miquel i del Complex, des de les 19 hores del dia 1 de setembre fins a les 23 hores del dia 2 de setembre.
El Funicamp oferirà una jornada de portes obertes tot coincidint amb el pas de ‘La Vuelta a Espanya 2015’, de 9 a 20 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT