PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raiffeisen.ad vol reunir-se amb DA al llarg de la pròxima setmana

Ahir van presentar el seu projecte als representants dels empleats de BPA

Per R. M. S.

Antoni Sánchez i Artur Homs, ahir enfront de l'edifici de Banca Privada d'Andorra.
Antoni Sánchez i Artur Homs, ahir enfront de l'edifici de Banca Privada d'Andorra. | T. L.
Antoni Sánchez i Artur Homs, dos clients de BPA afectats per la crisi de l’entitat que estan dins del projecte de raiffeisen.ad, van presentar davant dels representants dels treballadors la seva proposta de cooperativa, i van anunciar el seu interès amb tancar la pròxima setmana la roda de contactes amb totes les forces polítiques incloent-hi a Demòcrates per Andorra. 
 
Després de reunir-se la setmana passada amb PS i Liberals, avui el contacte serà amb SDP, i s’espera que la pròxima setmana pugui ser amb DA. Així mateix, raiffeisen.ad va «emplaçar» els representants de BPA a una reunió «dijous a les 18.30 en un lloc per concretar», segons va manifestar Homs.
 
«La nostra intenció és seguir amb la solució que al nostre entendre és que som els que més valor conserva de la BPA, i menys valor fa perdre al banc. Es la solució menys destructiva», va assegurar Homs, que va explicar que la reunió amb DA està pendent de la resposta del partit i que també la idea és exposar el projecte «als socis majoritaris i minoritaris». «Amb això esperem que ningú faci cap moviment fins que no es pugui valorar completament la nostra oferta», va dir Homs en referència a l’AREB, que és qui mou els fils de BPA. Segons Homs, la cooperativa que plantegen és «la millor opció» perquè la fonamenten «en tres qüestions molt clares: la primera és conservar el 100% dels saldos dels clients, la segona és conservar el 100% dels llocs de treball, i la tercera és conservar l’actual valor residual que poden tenir els actuals accionistes de BPA, que ascendiria a un 30%».
 
Les altres alternatives «destruiran valor», segons les seves paraules, i això vol dir «llocs de treball», i tot i que va afirmar no saber-ho del tot, també perdien «saldo els clients i valor els accionistes».«Entenem que s’han de tenir en compte totes les propostes i entenem que la nostra és la millor, i que tirar per una altra banda destruint valor, saldos de clients i llocs de treball, tenint una alternativa que no destrueix, molt, molt bé s’hauria de justificar davant de l’opinió pública», va cloure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT