PUBLICITAT

Lleida

Junts pel Sí presenta a Lleida la seva llista pel 27-S

Forné defensa l’Estat propi, l’agricultura i la ramaderia catalana

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la candidatura de Junts pel Sí per les properes eleccions del 27-S a Lleida.
Presentació de la candidatura de Junts pel Sí per les properes eleccions del 27-S a Lleida. | RÀDIOSEU
Junts pel Sí va presentar dilluns al vespre a la Seu Vella de Lleida, davant d’unes 500 persones, els candidats que conformen la llista per la circumscripció de Lleida a les eleccions del 27-S, que encapçala Josep Maria Forné, segons ha informat RàdioSeu.
 
Per la seva part, Forné, va defensar que al 27-S Lleida «es juga aportar al país i a la seva construcció l’excel·lència que li és pròpia». En aquest sentit, va assegurar que amb l’agricultura, la ramaderia i el món agroalimentari «tenim l’oportunitat de créixer i desenvolupar-nos com a referents internacionals». Tot i reconèixer que «ja ho són», Forné va afirmar que els recursos de l’estat propi «ens donaran l’oportunitat que aquest àmbit econòmic destaqui amb la seva qualitat». Però, a més, va comentar que el 27-S també és una «oportunitat única per tornar a equilibrar el territori demogràficament i geogràficament».
 
A l’acte també hi va assistir el cap de llista per Barcelona, Raül Romeva, que va defensar el repte d’assolir al final de la campanya els 100.000 candidats de Junts pel Sí per tal d’esdevenir la candidatura «més gran i més valenta d’Europa» i enviar «un missatge clar i entenedor per a tothom». «El que farà que l’onada sigui cada vegada més gran és el compromís d’anar junts i alguns encara no ho han entès i els desconcerta» perquè «la unitat és la força de la candidatura per aconseguir aquest objectiu comú», va sentenciar Romeva. D’aquesta manera, va fer una crida a la ciutadania a donar suport a la candidatura integrant-s’hi com a candidats.
 
Romeva també va apel·lar a la necessitat d’assolir una majoria el 27-S per «negociar el com, perquè el què el tenim molt clar: tenir un país que tingui oportunitats per a tothom i que recuperi la dignitat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT