PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Divendres finalitza el termini per presentar-se per a caporal

Poden optar 120 policies, però són 15 les places que s’ofereixen

Per R. M. S.

Un grup de policies, en un acte oficial.
Un grup de policies, en un acte oficial. | TONY LARA
El pròxim divendres finalitza el termini establert perquè els policies que compleixin amb els requisits que marca la llei es presentin per a caporals. Les places que s’ofereixen són 15 per a un total de 169 candidats possibles. Aquesta és la primera escala de comandaments operatius del cos de la Policia.
 
A aquesta promoció laboral es poden presentar tots aquells agents de policia que hagin complert amb sis anys dins del cos. Després de la presentació de les candidatures a caporal es procedirà a l’establiment de les proves que s’hauran de superar, les quals es duran a terme durant dos mesos, això és des de setembre fins el novembre.
 
Entre les proves, hi haurà els habituals psicotècnics, a més de proves escrites amb la temàtica juridico-legal com el codi penal, la Constitució i d’altres, a més de les entrevistes professionals i les proves esportives que també s’hauran de superar. 
 
A més, enguany hi haurà set places per a oficials i altres tres per poder opositar a sotsoficial. Després dels exàmens hi haurà una formació de sis mesos que es farà amb els cossos especials de França i Espanya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT