PUBLICITAT

Encamp

20è aniversari encampadà com a ciutat pubilla

Les sardanes seran les protagonistes al poble d’Encamp

Per El Periòdic

Una imatge de les sardanes al poble d’Encamp.
Una imatge de les sardanes al poble d’Encamp. | El Periòdic
La plaça dels Arínsols del poble d’Encamp serà l’escenari escollit per l’Agrupació Sardanista La Grandalla per celebrar el pròxim Aplec de la sardana, que enguany arriba a la seva 28a edició. L’Aplec començarà dissabte 5 de setembre a les 17.00 hores amb l’arribada dels dansaires a la plaça dels Arínsols. A partir de les 17.45 hores s’iniciarà el 22è concurs de colles sardanistes amb la cobla la Flama de Farners com a encarregada d’amenitzar les rotllanes.
 
En acabar, a partir de les 20.15 hores es preveu el sopar de germanor, en què es podrà gaudir de quatre estrenes de sardanes i on es procedirà a l’entrega de la ‘Grandalla d’argent’, menció que reconeix al guardonat la seva implicació amb el món de la sardana. La vetllada acabarà amb una ballada de sardanes de set tirades que acabarà d’amenitzar una jornada que es preveu molt intensa.
 
Pel que fa al diumenge, aquest dia s’iniciarà la jornada a partir de les 10.30 hores amb una ballada de sardanes, novament a la plaça dels Arínsols del poble encampadà, acompanyada en aquest cas per les cobles la Flama de Farners i la Principal del Llobregat. 
 
A la tarda, a partir de les 16.30 hores arribarà el torn del 24è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades. Aquesta s’allargarà fins a les 21.30 hores, moment en què es donarà per finalitzat el 28è Aplec de la sardana i un cap de setmana amb aquesta festa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT