PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús torna a la feina sobre la pista a Albacete

Després de l’aturada d’estiu, l’andorrà inicia avui els entrenaments oficials

Per EL PERIÒDIC

Xavi Cardelús damunt la seva Kalex, al Circuit de MotorLand.
Xavi Cardelús damunt la seva Kalex, al Circuit de MotorLand. | PROMORACING
S’han acabat les vacances per a Xavi Cardelús. El pilot andorrà torna a pujar-se a la seva Kalex després d’un mes i mig aturat pel període d’estiu en els entrenaments oficials del Moto 2 European Championship, que es disputen entre avui i demà al Circuit d’Albacete, traçat en el qual es realitzarà la propera cursa el 6 de setembre. Cardelús ha aprofitat l’estiu per treballar el físic per compensar la falta de quilòmetres damunt de la moto. 
 
En la darrera cita, l’andorrà va ser 11è i 13è al circuit MotorLand d’Aragó, resultats que intentarà millorar a Albacete, on ja va rodar el mes de març en uns altres entrenaments oficials. Malgrat tot, en aquella ocasió la meteorologia va dificultar el treball. «La referència prèvia que tenim d’Albacete va ser molt bona, però aleshores, la pista estava en condicions molt diferents de com ens la trobarem i els reglatges no seran els mateixos. Malgrat tot, penso que anirà força bé», va explicar l’andorrà. 
 
El de Kalex és actualment 13è de la general, amb 14 punts assolits entre les cinc curses disputades fins ara. «Crec que al llarg de la primera part de la temporada ja vaig evolucionar força i ara es tracta de confirmar aquesta evolució i continuar millorant per situar-me permanentment al grup dels 10 primers», va afegir Cardelús.
PUBLICITAT
PUBLICITAT