PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es treballa per identificar els autors dels desperfectes de Santa Coloma

Les imatges aportades han d’ajudar a esclarir l’autoria dels fets

Per EL PERIÒDIC

La marquesina de la parada de l'autobús, feta malbé.
La marquesina de la parada de l'autobús, feta malbé. | TONY LARA
Continuen els treballs per intentar identificar l’autor o autors dels desperfectes que va viure Santa Coloma la nit del passat dissabte. En tot cas haurien de ser les imatges aportades les que han d’ajudar a esclarir l’autoria dels fets i per tant procedir a la detenció i sanció dels fets. La Policia hi treballa, però ahir no s’havia practicat cap detenció al respecte.
 
Mentre la investigació avança, el que sí se sap és que les sancions que podrien arribar a caure a l’autor o autors del que el cònsol major d’Andorra la Vella va qualificar de «bretolades» serien molt més fortes en cas que es provés que els desperfectes hagin afectat la porta de l’església de Santa Coloma. En cas que fos així, el delicte passaria a ser qualificat de major, per la qual cosa les multes serien superiors.
 
Els aldarulls es van produir a algunes parades de la Fira de productes catalans, a una marquesina d’una parada de bus a Santa Coloma, a més de la porta de l’església, i el vessament de pintura a prop de la Borda Mateu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT