PUBLICITAT

Seu d'Urgell

La Seu aposta per un projecte de centre comercial a cel obert

El pressupost per la campanya i dinamització dels espais és d’uns 31.500 euros

Per EL PERIÒDIC

La Fira de Sant Ermengol serà un dels esdeveniments contemplats en el projecte.
La Fira de Sant Ermengol serà un dels esdeveniments contemplats en el projecte. | EL PERIÒDIC
El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el president de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, Ramon Ferrer, van signar ahir al migdia un conveni de dinamització comercial. Amb aquesta signatura, la Generalitat, l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, reiteren el compromís compartit de sumar esforços per consolidar el projecte de centre comercial a cel obert de la ciutat.
 
El pla d’actuacions, impulsat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, vol reforçar el posicionament del comerç urbà local i la seva competitivitat davant dels nous entorns canviants del sector. Entre les actuacions previstes al pla, destaquen les accions per la campanya de Reis, el Carnaval, Setmana Santa i la Fira Sant Ermengol. També inclou la Shopping Night, el Mercat d’Oportunitats, els Dissabte tarda al Carrer i desfilades de moda i complements.
 
 Tant el Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda– com l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es comprometen a col·laborar en la difusió, promoció i coordinació d’aquest pla d’actuacions. El pressupost total del pla d’actuacions és de 31.500 euros. A més, el Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)– aporta al projecte una subvenció de 16.792,65 euros.
 
Una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupació en matèria de comerç és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials que contribueixen a la renovació de l’activitat comercial, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col·laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans. L’objectiu d’aquest programa és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants de Catalunya per la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya (CCCO).
 
De la seva banda, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell reitera el suport  al sector comercial per a seguir treballant intensament per a la consolidació del Centre Comercial a Cel Obert a la ciutat.
Amb aquestes premisses, l’objecte del conveni és consolidar o fins i tot crear sinergies comercials urbanes amb el propòsit de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir aquest equipament comercial col·lectiu urbà en el motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT