PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El 9 de setembre s’obren les inscripcions d’activitats culturals

El termini expira el dia 24 perquè el curs, que preveu més de vint tallers, s’iniciarà a partir del dia 28

Per EL PERIÒDIC

Uns infants, en una de les activitats que organitza el comú escaldenc.
Uns infants, en una de les activitats que organitza el comú escaldenc. | EL PERIÒDIC
Les inscripcions per a les activitats culturals d’Escaldes-Engordany es poden fer a partir del 9 de setembre i fins al 24 i el curs s’inicia el proper dia 28. En el cas de les escoles esportives, les inscripcions també es podran fer a partir del 9 de setembre i el curs començarà el dia 15. Les culturals s’han de fer al Servei de Tràmits del Comú, i les esportives al Departament d’Esports (Prat del Roure i Piscines comunals). 
 
Cultura compta amb més de vint tallers, cursos i activitats com el taller de tècniques de pintura, o el de cuines del món o ‘transfer’ en vidre. Les activitats que es poden fer al llarg de tota la temporada són les arts plàstiques, balls de saló, coral parroquial, dansa en línia, taller tèxtil i de vidre o dansa moderna.
 
Una de les novetats adreçada als infants són els ‘Dissabtes de cuina’ que es portaran a terme a la cuina de la llar de jubilats i que se sumen a una de les iniciatives que cada any compta amb més adeptes: els ‘Dissabtes d’Art’ que a partir del 19 de setembre tornen al Centre d’Art en la seva desena edició. 
 
Aquesta temporada també segueixen les xerrades d’art ‘Per amor a l’art’ que ofereixen la possibilitat d’escoltar diferents professionals parlant sobre l’art a la biblioteca Fundació Ràdium. D’altra banda, a l’escola de música s’imparteixen classes de llenguatge musical, piano i guitarra. 
 
Pel que fa a les activitats esportives, els infants a partir de sis anys es poden inscriure a les escoles de natació, futbol, tennis o escalada. Al marge de les escoles, l’oferta esportiva es concentra en les piscines comunals i el gimnàs i la resta d’instal·lacions com el Prat Gran on es pot realitzar futbol sala, bàsquet, volei, bàdminton, handbol, patinatge o arts marcials. Escaldes-Engordany també posa a disposició dels ciutadans la pista de futbol 7, els rocòdroms o les pistes de tennis. Aquesta oferta la completen els clubs de judo, karate, bàsquet, billar, aquàtics, petanca o escacs. Finalment, un esquí diferent, l’escola de neu, els esports de Pasqua i els Esports d’Estiu són les activitats per a edats de 6 a 14 anys que es poden fer en període extraescolar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT