Cau per la mínima contra el campió danès tot i gaudir de múltiples ocasions

Per JOAN JOSEP BLASCO

Nacho Llamas assisteix a un company amb un jugador danès cobrint-lo a prop.
Nacho Llamas assisteix a un company amb un jugador danès cobrint-lo a prop. | Tony Lara
Derrota de l’FC Encamp per començar la fase. En moltes fases del matx va dominar al Gentofte, però els visitants van ser els que es van adjudicar la vitòria, per la mínima (2-3).

Els encampadans van portar el ritme d’inici i els danesos tractaven de sorpredre al contraatac. A pesar de la multitud d’ocasions que van gaudir els locals per posar-se per davant, va ser el rival qui va estar més encertat en aquest aspecte. Jorgensen, al minut quatre, superava Bazan. Els porters eren protagonistes actius. Hagh desesperava per les seves intervencions, perquè ho aturava tot. I si no apareixien els pals. Bebboun enviava l’esfèrica a la fusta, el mateix que poc després també feia Jorgessen a l’altra porteria. La insistència en les rematdes no tenien efecte. Una triple ocasió de Marçal, Llamas i Moisés es van trobar amb Hagh de nou.

En la represa l’Encamp va sortir decidit a buscar l’empat. I als 5 minuts el va trobar. Llamas etzibava un xut potent llunyà al qual Andersen, que ocupava en la segona part la porteria, no va tenir poder de reacció pr evitar que s’introduís fins el fons de la xarxa. Ben poc va necessitar el Gentofte per tornar a manar en el marcador. El porter servia ràpid i Kjaer sortia en un ràpid contraatac per encarar en solitari Bazan i superar-lo. Moisés apareixia com a porter-jugador, però Larsen interceptava una passada per fer el tercer amb un xut des de més enllà de mig de la pista. Faltaven poc més de tres minuts pel final. Moisés, amb una ramatada ajustada a la base del pal retallava distàncies. L’Encamp va provar de fer el tercer fins el final, però el marcador ja no es va tornar a moure.