PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El conveni s’aprova amb 143 vots a favor, el 60,3%

El 90,7% dels treballadors de Banca Privada fan ús del seu dret a vot

Per R. M. S.

Concentració dels treballadors de BPA a les portes de l'entitat, en una imatge d'arxiu.
Concentració dels treballadors de BPA a les portes de l'entitat, en una imatge d'arxiu. | TONY LARA
Ahir a les 17.00h es va tancar el termini perquè els treballadors de Banca Privada d’Andorra fessin ús del seu dret a vot per ratificar o no el conveni acordat entre els seus representants i l’AREB. Finalment, la votació va deixar aprovat aquest conveni amb el 60,3% dels vots a favor. 
 
Segons van informar els mateixos representants dels treballadors, el cens electoral per a aquesta votació «amb el 100% dels treballadors» era de 237 persones, de les quals van exercir el vot el 90,72%, això és 215 treballadors. D’aquests, el 60,34% va optar per votar a favor de l’aprovació del conveni laboral tancat amb l’AREB durant les reunions de les últimes setmanes. De vots en contra d’aquesta aprovació n’hi va haver 72, el que suposa un 30,38%, mentre que les abstencions o que directament no van votar van ser 22, això és el 9,28%. 
 
Els treballadors de BPA van poder votar durant la tarda de dimarts, i ahir de 9.00h a 13.00h i de 15.00h a 17.00h, hora en què es va començar a fer el recompte de vots. 
 
Avui hi ha consell de l'AREB / L’AREB viurà avui un nou consell d’administració, i sobre la taula tindran el conveni signat i ja aprovat, i arran d’ell també hauran de prendre decisions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT