PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Lusitans fitxa Jordi Pascual com a entrenador

Quan Roura tingui el permís de residència el club decidirà qui és el tècnic

Per JOAN JOSEP BLASCO

33 Jo33 Jordi Pascual parla amb Pol Batlle, el psicòleg de l’equip.rdi Pascual parla amb Pol Batlle, el psicòleg de l’equip.
33 Jo33 Jordi Pascual parla amb Pol Batlle, el psicòleg de l’equip.rdi Pascual parla amb Pol Batlle, el psicòleg de l’equip. | Tony Lara
Reacció immediata. L’FC Lusitans té un bon problema al que li ha posat solució. El seu entrenador, Xavi Roura, no compta amb el permís de residència al país. Per aquest motiu, fitxa Jordi Pascual per a que es faci càrrec de l’equip. Un cop els papers estiguin reglats, el club ja prendrà una decisió sobre l’ocupant de la banqueta. 
 
Roura està tractant de regular la seva situació, ja que encara no ha pogut obtenir la residència. «Fa uns anys va tenir uns problemes i això ho complica tot», afirma Diogo Festa, director general de l’entitat. Per aquest motiu es fa amb els serveis de Pascual, que ahir va realitzar el primer entrenament amb els seus nous jugadors. Com a segon entrenador està Alberto Usubiaga. «Aquesta situació no ens agrada perquè hem hagut d’improvisar respecte el quye estava planificat. Però hem buscat el millor per al club».
 
La situació és «provisional indefinida», com indica el mateix Pascual. Perquè es fa càrrec de l’equip fins que Roura obtingui el permís de residència. En aquell moment el club decidirà quin dels dos és el primer entrenador. El que és segur és que en aquest panorama «tots dos seguiran al club», afirma Festa, que destaca que fins ara Roura «ha fet molt bona feina i estem satisfets amb el seu treball». Pascual s’estrena a la Primera Divisió. A Segona havia dirigit l’FS La Massana. També té experiència a nivell de base amb les federacions d’Andorra i Catalunya. Sap on arriba i a nivell d’objectius «s’ha de ser ambiciós, però sempre anant partit a partit», indica el tècnic. Això vol dir títols i classificar-se per anar a Europa. «L’objectiu és sempre ser a dalt», però sap que costa perquè «hi ha rivals complicats. La lliga cada cop és millor».
 
Nou patrocinador

El Restaurant Les Barques, d’Escaldes-Engordany, es converteix en espònsor oficial de l’entitat, a la que li posa nom. La denominació de l’equip és FC Lusitans Les Barques. L’acord té una duració d’una temporada, amb l’opció de poder-se ampliar. D’altra banda, el club presenta novetats en l’organigrama incorporant Albert Pàrrega com a director esportiu i Pol Batlle com a psicòleg.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT