PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els horaris dels autobusos urbans, alterats per la Vuelta

L’únic vehicle parroquial que no queda afectat és el de la Massana

Per EL PERIÒDIC

Un autobús, per la carretera general d'Andorra.
Un autobús, per la carretera general d'Andorra. | ALEX LARA
L’etapa de la Vuelta España 2015 que tindrà lloc a Andorra el proper dimecres 2 de setembre provocarà canvis i alteracions de les freqüències a totes les línies regulars de transport. D’aquesta manera, en base als horaris de tancament de la xarxa viària facilitats per Mobilitat Andorra, els busos del principat seguiran uns horaris i itineraris diferents. 
 
D’aquesta manera, l’únic transport urbà que no es veurà afectat serà el bus comunal de la Massana, que seguirà el seu recorregut amb normalitat durant tot el dia. D’altra banda els recorreguts i horaris de les línies u, dos, quatre, cinc, sis i el bus exprés, sí patinar alteracions. Doncs pel que fa a la línia u, les variacions es faran de les 13:00 h a les 17:45 h, on el trajecte es farà de Caldea fins a Rui d’Enclar en sentit sud, mentre que en sentit nord es farà de Rui d’Enclar fins a Els Escalls. A més, durant aquesta franja horària, les freqüències es poden veure alterades. Respecte la línia dos, de les 12:45 h a les 17:50 h, no hi haurà servei. I l’últim servei que sortirà d’Andorra la Vella direcció a Encamp abans del tancament esmentat, serà a les 12:20 h.
 
Pel que fa a la línia quatre, en sentit Andorra, baixada, el bus que normalment surt a les 12:20 h sortirà a les 12:10 h. A més, els serveis de les 13:20 h, 15:20 h i 16: 20h no es faran. D’altra banda, les línies cinc i sis tindran el servei de les 13:10 h a les 14:30 h aturat. I a partir de les 14:30 h, els itineraris es faran amb normalitat, tot i que les freqüències es podran veure alterades. 
 
Finalment, en relació al bus exprés, de les 13:00 h a les 17:15 h el servei estarà totalment tancat, i a partir de les 17:15 h, el bus funcionarà amb normalitat però les freqüències es podran veure alterades. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT