L’Encamp posa punt i final amb una derrota digna contra el Pescara

Els encampadans tanquen la preliminar amb un 6-0 i el campió italià passa ronda

Per IVÁN MOURE

Marc López i Caputo, dissabte.
Marc López i Caputo, dissabte. | ALBERT MARTÍN
L’Encamp va caure per un digne 6-0 en el darrer partit del grup B, corresponent a la fase preliminar de la UEFA Futsal Cup que es va disputar entre dimecres, dijous i dissabte de la setmana passada als Serradells. La derrota va ser davant el totpoderós Pescara, el campió italià, l’únic que passa de ronda com a primer classificat amb 18 gols a favor i 0 en contra. Era el favorit, però és que la seva  superioritat ha estat abismal.

Amb tot, el Pescara ja se sabia campió del grup B abans del xiulet inicial perquè abans havien jugat Gentofte i St Andrews i havien acabat en empat –un partidàs en què els danesos guanyaven 5-0 al minut 12 però que l’equip maltès va aixecar fins el 5-5 de la mà d’un BArbosa enorme, autor de tres gols–, per tant acabaven la seva participació amb quatre punts.

Un dia més sense el lesionat Cabinho, Marimon va regalar minuts als porters Gálvez i Mateu. Ningú ho deia, però després del 9-0 en el primer partit i del 3-0 en el segon la golejada preocupava sobretot després d’haver perdut amb Gentofte i St Andrews, davant un equip de l’entitat del campió d’Itàlia. Van ser 6 gràcies al monumental esforç en defensa. Van marcar Cuzzolino, Leggiero, Nicolodi (2), Caputo i Gréllo. El campió andorrà, però, va ser incapaç de batre la porteria rival i els italians acaben la ronda preliminar sense haver-ne encaixat ni un.