PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llista de vint jugadors per si es produeixen baixes

Periánez i Sebas cauen pels dos partits, i els germans Rubio per un

Per JOAN JOSEP BLASCO

Els jugadors internacionals en un entrenament de la selecció.
Els jugadors internacionals en un entrenament de la selecció. | J.J.B.
Els pròxims dos partits de la selecció són a domicili. Dijous juga a Israel i diumenge a Bòsnia i Hercegovina. L’equip afronta les dues cites sense tornar al país entre una i altra, pel que Koldo Álvarez realitza una convocatòria formada per vint efectius per si es produeix qualsevol tipus d’incidència de cara al segon enfrontament.
 
El combinat nacional viatjarà divendres de Tel Aviv a Sarajevo via Istanbul, pel que l’entrenador s’emporta més jugadors del que és habitual en una convocatòria. «Ho fem de manera excepcional. Són dos partits seguits sense que tornem al país i ho fem pel que pugui passar», indica Koldo. No només per qualsevol baixa que es pugui produir per lesió, sinó també per sanció, ja que hi ha tres jugadors que estan apercebuts i amb una nova targeta groga haurien de complir sanció. Són Cristian Martínez, Jordi Rubio i Josep Manel Ayala. 
 
Salten de la llista definitiva per als dos partits Ivan Periánez i Sebas Gómez. Per l’enfrontament a Israel cau Txus Rubio i pel de Bòsnia entra prenent el lloc al seu germà Jordi. Tots els descartats són per motius tècnics. La selecció marxa avui cap a Israel i demà s’entrenarà a l’Itztadion Sammy Ofer de Haifa, on jugarà el partit dijous.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT