PUBLICITAT

Andorra la Vella

Víctor Sada: «No hem de caure en l’error de voler fer més del que podem»

El segon capità aquesta temporada serà Thomas Schreiner, en substitució de Blanch

Per ALBERT CANES

Víctor Sada, en una sessió de gimnàs.
Víctor Sada, en una sessió de gimnàs. | TONY LARA
Després d’haver-ho fet l’entrenador, Joan Peñarroya, i el director general del club, Francesc Solana, ahir va ser el torn per al primer capità, Víctor Sada, de comparèixer davant els mitjans de comunicació. 
 
Com és típic de pretemporada, el jugador del BC MoraBanc va deixar clar que no volen prometre res i que s’ha d’anar «partit a partit» abans de marcar-se un objectiu. Tot i això, Sada va parlar de si aquesta temporada l’equip es podrà posar algun objectiu més ambiciós que la salvació: «Crec que podem fer més que l’any passat, però no hem de caure en l’error de voler fer més del que podem». El base del BCA va lloar la feina que han fet Solana i Peñarroya aquest estiu amb les noves incorporacions i les renovacions, tot i que va advertir que «els noms no fan les plantilles, ho fa l’equip. Si no es treballa en el vestuari no serveix de res tenir grans noms». 
 
A nivell personal, Sada va destacar la seva intenció de mantenir la forma dels últims partits del curs passat, si les lesions li ho permeten. «Tal i com vaig acabar la temporada em vaig sentir bé i he de buscar un punt per seguir així durant tot l’any. És important que les lesions no arribin i aguantar l’estat de forma, estic treballant en això», va comentar el capità de l’entitat tricolor. 
 
Per altra banda, el MoraBanc va anunciar que Thomas Schreiner serà el segon capità de l’equip aquesta temporada, substituint així a Marc Blanch. El base és qui més temps porta a Andorra, amb tres anys al Princiapt, motiu pel qual es va prendre aquesta decisió.

Definits els horaris de la Regal Lliga Nacional Catalana
 
La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) va donar a conèixer els horaris que tindran els partits de la Regal Lliga Nacional Catalana ACB, que es disputa els propers 25 i 26 de setembre a Granollers. Igual que va passar l’any passat, el BC MoraBanc Andorra i el FIATC Joventut s’enfrontaran en la primera semifinal, mentre que la segona es jugaran el passi a la final l’ICL Manresa i l’FC Barcelona Lassa. La FCBQ va acordar els horaris amb Televisió de Catalunya, que és la cadena encarregada de retransmetre els partits. El duel entre el conjunt de tricolor i la Penya serà a les 18:30h, mentre que els manresans i els blaugrana jugaran el seu partit a les 21h. Els dos equips que passin a la final es disputaran el títol dissabte 26 a les 20:30h, després que es jugui la final corresponent a la Regal XVI Lliga Nacional Catalana LEB. L’equip de Joan Peñarroya va poder accedir a la final l’any passat després de guanyar el Joventut, tot i que més tard va caure davant el Barça a la final per 104-93, això sí, deixant una bona imatge. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT