PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detingut un jove per delicte de furt a Escaldes

La Policia identifica un segon implicat i activa un ordre de recerca

Per EL PERIÒDIC

Façana de l'edifici de la Policia a Escaldes-Engordany
Façana de l'edifici de la Policia a Escaldes-Engordany | Àlex Lara
La Policia va detenir divendres un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt amb força en un garatge d’Escaldes-Engordany. En el mateix succés, els agents van identificar una segona persona implicada, fet que va facilitar l’activació d’una ordre de recerca. Aquesta detenció forma part de les deu que van realitzar el cos policial durant la setmana del 24 al 30 d’agost. 
El fet el va protagonitzar un jove resident espanyol de 19 anys que va resultar, presumptament, autor d’un delicte de furt amb força. La patrulla va ser requerida per un particular que havia sentit sorolls a l’interior del garatge de casa seva i havia sorprès dos joves forçant les portes dels boxes. Amb la col·laboració de dos agents de circulació del Comú d’Escaldes-Engordany van poder retenir un dels dos joves. La investigació va vincular els dos joves amb el trencament d’un vidre d’un turisme estacionat al garatge, amb el trencament del vidre d’un portal d’un immoble situat a l’avinguda del Fener d’Escaldes-Engordany, i amb la sostracció d’una caixa registradora d’un hotel de la mateixa parròquia. El segon jove ha estat identificat i sobre ell hi ha una ordre de recerca. 
D’altra banda, la Policia va detenir quatre persones per superar els límits d’alcoholèmia permesos. Dimarts van encarcerar un resident espanyol de 43 anys, amb una taxa d’1,19 g/l.; dijous van detenir un resident francès de 51 anys, amb una taxa d’1,09 g/l., i un andorrà de 24 anys, amb una taxa d’1,17 g/l. Finalment, el dissabte van retenir un andorrà de 22 anys, amb una taxa d’1,07 g/l. 
A més, dimarts 25, la Policia va detenir un marroquí com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, per desobediència a una ordre d’expulsió governativa per un període de cinc anys i divendres, a la capital, un andorrà de 28 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència física en l’àmbit domèstic. La patrulla va ser requerida per una agressió d’un fill a una mare en un domicili particular.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT