PUBLICITAT

La Massana

Les finals de XCE i el trial per equips enceten els Mundials

Després de les primeres competicions es va realitzar la cerimònia d’inauguració

Per EL PERIÒDIC

Daniel Federspiel celebra damunt de la bicicleta el triomf en XCE.
Daniel Federspiel celebra damunt de la bicicleta el triomf en XCE. | VALLNORD / IÑAKI RUBIO
Els mesos, setmanes i dies d’espera per a donar el tret de sortida als Campionats del Món de MTB i Trial es van acabar ahir. Els primers bikers ja es van pujar a les seves bicicletes en les proves de cross country eliminator (XCE) i el trial per equips, en les quals ja van coronar els primers campions del món en categoria Elit. 
 
En la prova inaugural, les rondes classificatòries del XCE, el belga Fabrice Mels i la italiana Anna Oberparleiter van ser els primers riders a tenir en compte de la setmana, tot i que finalment cap d’ells dos va poder transformar el seu triomf inicial en una victòria final. Van ser l’austríac Daniel Federspiel i la Suïssa Linda Indergand qui van ser coronats com a primers campions del món d’una setmana en la qual es declararan molt més campions. Entre ells, hi ha l’equip francès de trial, que es va adjudicar l’or en la prova per equips, i va estar acompanyat en el podi de Suïssa i Alemanya.
 
A l’acabar les competicions es va realitzar la cerimònia inaugural amb personalitats com Antoni Martí, David Baró o el president de la comissió de MTB de l’UCI, Emin Müftüoglu.
PUBLICITAT
PUBLICITAT