PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Bilbao visita Andorra en el primer partit de la temporada

Barça i Madrid vindran a Andorra a la primera volta i València serà l’últim rival

Per EL PERIÒDIC

Beto defensa a Mumbrú, en el duel de la temporada passada al Poliesportiu.
Beto defensa a Mumbrú, en el duel de la temporada passada al Poliesportiu. | MARTÍN IMATGE / BCA
Per fi, l’ACB va fer públic el calendari de partits de la temporada 2015-16. Ho va fer a primera hora del matí i va tenir com a resultat un inici dur per al BC MoraBanc Andorra, en el qual rebran al Dominion Bilbao Basket al Poliesportiu d’Andorra el 10 o l’11 d’octubre. Probablement el primer partit es jugarà en diumenge ja que la selecció de futbol disputa dissabte a les 20:45h l’últim partit del Preeuropeu de França 2016 davant Bèlgica, i d’aquesta manera evitaran fer coincidir dos esdeveniments esportius en el mateix lloc. 
 
Això encara està per decidir, però el tècnic del club, Joan Peñarroya, ja va realitzar ahir una primera valoració del calendari 2015-16 per atl seu conjunt: «És difícil fer anàlisis més enllà de les primeres jornades. És la lliga regular, hem de jugar contra tots i ara toca pensar en el primer partit contra el Bilbao. Després vindrà el següent i després l’altre... És una obvietat i ara està de moda el Cholismo, però tenim clar que el nostre objectiu és competir cada jornada i contra qualsevol rival. Ara ens centrem en fer una bona pretemporada per preparar el partit contra el Bilbao i esperem que puguem girar la truita respecte al duel de la temporada passada, que també va ser el primer a casa».
 
Els rivals que tothom mira sempre especialment, l’FC Barcelona i el Reial Madrid, visitaran el Principat a la primera volta. Primer ho farà el club blaugrana, el 5 o 6 de novembre en el partit que correspon a la Jornada 5, mentre que els madrilenys s’enfrontaran al MoraBanc al Principat el 19 o 20 de desembre. «En els nostres quatre o cinc primers partits com a locals tenim equips que van ser a semifinals del play-off l’any passat, menys el Manresa. Al cap i a la fi, hem de jugar contra tots i ens hem de preparar per guanyar a tothom», va afegir Peñarroya, comparant el calendari de la temporada passada amb el d’aquesta. 
 
Tant en l’últim partit de la primera volta, com en el darrer de la temporada, el club tricolor jugarà com a visitant. Els dos duels seran en jornada unificada i seran davant el Laboral Kutxa Baskònia, el 24 de gener, i el València Basket, el 22 de maig. 
 
Campanya d’abonats

Per altra banda, el club va presentar ahir la segona campanya d’abonats en la qual mantindran el #portaunamic, que consistia en què els socis que portin abonats tindran un 10% de descompte cadascú. La nova campanya, sota el nom #hoportesdins, comportarà un preu a partir de set euros per partit per als nous abonats, incloent el Barça i el Madrid i té l’objectiu d’arribar a aquelles persones que se senten atretes pel MoraBanc, però que encara no han donat el pas d’abonar-se, gaudint així de la sèrie d’avantatges que tenen els socis del BCA.
PUBLICITAT
PUBLICITAT